Buterez Stiri Incendiu la unitatea de învățământ din localitatea Perișoru

Incendiu la unitatea de învățământ din localitatea Perișoru

Incendiu la unitatea de învățământ din localitatea Perișoru post thumbnail image

În această dimineață, în jurul orei 6.45, în localitatea Perișoru s-a produs un incendiu la unitatea de învățământ din localitate. La sosirea pompierilor militari incendiul se manfesta foarte violent la unul dintre cele două corpuri ale unității de învățământ, care avea în compunerea sa șase clase de curs, laboratoare și câteva anexe. Au intervenit la acest incendiu forțe și mijloace din localitățile Dragalina, Călărași și Borcea, opt autospeciale de stingere.cu echipajele aferente și doua echipaje Smurd. Nu au fost înregistrate victime. Cauza de incendiu este în curs de stabilire.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Municipiul Călărași și-a schimbat „culoarea” la alegerile de duminică, călărășenii au ales o administrație social-democratăMunicipiul Călărași și-a schimbat „culoarea” la alegerile de duminică, călărășenii au ales o administrație social-democrată

Municipiul Călărași și-a schimbat „culoarea” la alegerile de duminică, 27 septembrie, călărășenii au ales o administrație social-democrată. Potrivit Autorității Electorale Permanente, după centralizarea voturilor, noul primar al muncipiului Călărași este

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași prezintă piesa de teatru “Micul Prinț, spectacol pentru oameni mari”Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași prezintă piesa de teatru “Micul Prinț, spectacol pentru oameni mari”

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași prezintă piesa de teatru “Micul Prinț, spectacol pentru oameni mari”. Acesta va avea loc pe 23 octombrie, ora 19.00, la Sala Barbu Știrbei.