Buterez Stiri Colegiul National “Barbu Stirbei” participă la EU Green Week 2020

Colegiul National “Barbu Stirbei” participă la EU Green Week 2020

Colegiul National “Barbu Stirbei” participă la EU Green Week 2020 post thumbnail image

Colegiul National “Barbu Stirbei” este partener de eveniment al Comisiei Europene reprezentata de Direcția Generală pentru Mediu, Unitatea ENV.A2, pentru Săptămâna verde a UE 2020. Acordul este valabil și acceptat de Comisia Europeană pentru perioada 12-23 octombrie 2020. “Colegiul Național “Barbu Știrbei” desfășoară în luna octombrie mai multe activități, prin care elevii vor înţelege că omul transformă natura acţionând asupra mediului înconjurător, iar acesta, la rândul său, răspunde acestor fapte, acţionând asupra vieţii, asupra omului în mod pozitiv sau negativ în concordanţă cu ceea ce s-a răsfrânt asupra lui. Ocrotirea naturii, păstrarea echilibrelor biologice din ecosisteme trebuie să constituie o preocupare a fiecarui om, începând încă de la vârste fragede.”, potrivit informațiilor oferite de Prof. Marinela Dinca – coordonator al activitatilor dedicate EU Green Week 2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Inspectorii ITM Călărași au aplicat amenzi în valoare de 20.000 lei pentru munca la negruInspectorii ITM Călărași au aplicat amenzi în valoare de 20.000 lei pentru munca la negru

În sãptãmâna 05 – 09.10.2020, ITM Cãlãraşi a efectuat controale în urmatoarele domenii de activitate: confecţii textile, transport marfã, agriculturã, comerţ, depozitări, staţii Peco, construcţii, silozuri, alte domenii de activitate.