Buterez Stiri ADR Sud Muntenia – oportunități de carieră!

ADR Sud Muntenia – oportunități de carieră!

ADR Sud Muntenia – oportunități de carieră! post thumbnail image

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia lansează oportunități de angajare prin concurs pentru ocuparea a două posturi de expert în cadrul Biroului verificare plăți POR, Serviciul verificare proiecte POR, începând cu 28 octombrie, precum și pentru ocuparea a două posturi de expert în cadrul Compartimentului verificare achiziții și conflicte de interese POR, Serviciul verificare proiecte POR, începând cu data de 3 noiembrie.

Posturile sunt disponibile la sediul din municipiul Călărași, str. Gen. Constantin Pantazi, nr.7A, jud. Călărași, iar contractele individuale de muncă vor fi încheiate pe durată determinată de 12 luni din momentul angajării.

Informații privind cerințele obligatorii și organizarea concursurilor sunt la dispoziția celor interesați pe site-ul ADR Sud Muntenia: adrmuntenia.ro, accesând linkurile următoare: https://adrmuntenia.ro/concurs-pentru-ocuparea…/news/1372 (pentru posturile din cadrul Biroului verificare plăți POR, Serviciul verificare proiecte POR) și https://adrmuntenia.ro/concurs-pentru-ocuparea…/news/1373 (pentru posturile din cadrul Compartimentului verificare achiziții și conflicte de interese POR, Serviciul verificare proiecte POR).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

72 de sancțiuni au fost aplicate de oamenii legii pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală72 de sancțiuni au fost aplicate de oamenii legii pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, au fost intensificate activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile