Buterez Stiri Cursuri de actorie susținute de Play Set la Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași

Cursuri de actorie susținute de Play Set la Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași

Cursuri de actorie susținute de Play Set la Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași post thumbnail image

Până la data de 30 octombrie, la Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași se fac înscrieri la cursurile de actorie susținute de Play Set, clasa Răzvan Popa. Pot participa adolescenți între 12-18 ani, dar și adulți peste 18 ani.

Cursurile de actorie Play-Set se adresează celor care iși doresc să dea la o parte cortina în spatele căreia se află tainele meseriei de actor. În aceeași măsură, cursurile sunt gândite pentru descoperirea sinelui, pentru ca socializarea să se întâmple în realitate și pentru distracție de calitate.

Empatia față de semenii noștri este ceea ce ne ajută să ne păstrăm încrederea în umanitate. Pentru ca empatia să apară e nevoie de comunicare. Astfel, cursul de dezvoltare personală prin teatru îți oferă ocazia să descoperi noi metode de a te integra într-un grup, fie că vorbim de muncă, scoală, profesie sau viață personală.

Prin intermediul cursului vei invăța noțiuni practice despre mișcare scenică, dicție și vei descoperi cât de importantă este rostirea corecta a cuvintelor. Prin exerciții de imaginație și jocuri de improvizație, cursul urmarește dezvoltarea atenției la cote maxime. Asta pentru ca personaje ca James Bond ori Sherlock Holmes să nu ți se mai pară ca “în filme”.

Vei invața când să asculți și când să vorbești, ceea ce este o adevarată artă și binecuvântare. Vei conștientiza și învața să controlezi respirația și fluxul de aer utilizat în vorbire.

Tehnicile de actorie pot fi transferate în viața profesională și socială, fără să apară senzația de “personaj” care joacă un rol. Scopul este acela de a fi cea mai bună variantă a fiecaruia, cu un maxim de încredere, folosind imaginația și creativitatea. De asemenea, experiențele personale pot fi transpuse pe scenă. Vei invața cum să dai viață unui personaj și să il scoți din anonimat.

Prin intermediul cursurilor de actorie pe care vi le propunem vă veți juca. Chiar foarte mult. Asta pentru că prin joc se invață cel mai bine meseria de actor. De ce prin joc? Pentru că prin joc este înțeleasă cel mai bine nevoia de reguli, de a te apleca asupra relațiilor dintre oameni și de a intra în pielea altcuiva. Și să te simți și bine până la identificare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Inspectorii ITM Călărași au verificat firmele care dețin substanțe chimice periculoaseInspectorii ITM Călărași au verificat firmele care dețin substanțe chimice periculoase

În cursul trimestrului III 2020 s-a desfăşurat Acţiunea de conştientizare şi control vizând modul de respectare a cerinţelor minime de securitate şi sănătate în muncă pentru asigurarea protecţiei lucrătorilor împotriva

Acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publiceAcțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice

La data de 07 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au acționat pe raza județului, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Pe