Buterez Stiri Daniel Ștefan Drăgulin a decedat în această dimineață

Daniel Ștefan Drăgulin a decedat în această dimineață

Daniel Ștefan Drăgulin a decedat în această dimineață post thumbnail image

Primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a murit în această dimineață. Liberalii au transmis un comunicat în care au anunțat că el a încetat din viață.

Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său.”

Daniel Drăgulin era internat Institutul Național „Matei Balș”, infectat cu Covid 19 și avea și altă afecțiune, diabet.

Premierul Ludovic Orban a declarat despre primar:

Dan Drăgulin, bunul nostru coleg şi prieten a pierdut bătălia pentru viaţă în Spitalul Matei Balş. A fost infectat cu coronavirus, el nu a mai putut, în ultima săptămână, să participe la campanie şi după terminarea alegerilor a luptat cu boala şi, din păcate, a decedat în cursul acestei dimineţi. E o pierdere mare pentru noi, Dan Drăgulin a fost foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite în administraţie şi această pierdere o resimţim din greu. Transmit familiei condoleanţe şi faptul că suntem alături de familie. Regret profund”, a afirmat, luni, Ludovic Orban.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași prezintă piesa de teatru “Micul Prinț, spectacol pentru oameni mari”Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași prezintă piesa de teatru “Micul Prinț, spectacol pentru oameni mari”

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași prezintă piesa de teatru “Micul Prinț, spectacol pentru oameni mari”. Acesta va avea loc pe 23 octombrie, ora 19.00, la Sala Barbu Știrbei.