70 de copii din Călărași vor primi ghiozdane echipate cu rechizite, măști și dezinfectanți

Sanofi Romania, prin divizia Consumer Healthcare va dona ghiozdane echipate cu ?????????, ??̆?̦?? ?̦? ????????????̦? către 7️⃣0️⃣ de copii din județul Călărași, care provin din familii cu posibilități materiale reduse. Ghiozdanele vor fi distribuite cu sprjinul voluntarilor filialei de Cruce Roșie Călărași.

Inițiativa Sanofi Romania este o continuare a campaniei umanitare „Toți pentru sănătate, sănătate pentru toți”, desfășurată în perioada februarie – mai 2020, în 20 de orașe din România. Peste 5.000 de produse dedicate îngrijirii sănătății au fost colectate de la populație în cele peste 50 de farmacii partenere, cu ajutorul a aproximativ 200 voluntari din Crucea Roșie și Sanofi Romania. Produsele colectate au ajuns la 36 de unități beneficiare: asociații pentru copii defavorizați, cămine pentru persoane vârstnice și centre de îngrijiri paliative.

Suplimentar, Sanofi Romania a făcut o donație financiară de 200.000 RON către Crucea Roșie Română pentru proiecte dedicate îngrijirii sănătății.

Author: dlbuterez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *