Buterez Stiri Cercetat de polițiști pentru conducerea unui moped neînmatriculat, în stare de ebrietate

Cercetat de polițiști pentru conducerea unui moped neînmatriculat, în stare de ebrietate

Cercetat de polițiști pentru conducerea unui moped neînmatriculat, în stare de ebrietate post thumbnail image

În ziua de 1 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Ialomița, în timp ce conducea un moped pe drumurile publice, deși nu avea acest drept și consumase alcool. La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că mopedul nu era înmatriculat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

70 de copii din Călărași vor primi ghiozdane echipate cu rechizite, măști și dezinfectanți70 de copii din Călărași vor primi ghiozdane echipate cu rechizite, măști și dezinfectanți

Sanofi Romania, prin divizia Consumer Healthcare va dona ghiozdane echipate cu ?????????, ??̆?̦?? ?̦? ????????????̦? către 7️⃣0️⃣ de copii din județul Călărași, care provin din familii cu posibilități materiale reduse.