Buterez Stiri Cursuri de actorie în Călărași

Cursuri de actorie în Călărași

Cursuri de actorie în Călărași post thumbnail image

Începând cu 3 octombrie, la Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași se vor organiza cursuri de actorie și videografie, susținute de Play Set. Pot participa adolescenți între 12-18 ani, dar și adulți peste 18 ani.

Cursurile de actorie Play-Set se adresează celor care iși doresc să dea la o parte cortina în spatele căreia se află tainele meseriei de actor. În aceeași măsură, cursurile sunt gândite pentru descoperirea sinelui, pentru ca socializarea să se întâmple în realitate și pentru distracție de calitate.

Empatia față de semenii noștri este ceea ce ne ajută să ne păstrăm încrederea în umanitate. Pentru ca empatia să apară e nevoie de comunicare. Astfel, cursul de dezvoltare personală prin teatru îți oferă ocazia să descoperi noi metode de a te integra într-un grup, fie că vorbim de muncă, scoală, profesie sau viață personală.

Prin intermediul cursului vei invăța noțiuni practice despre mișcare scenică, dicție și vei descoperi cât de importantă este rostirea corecta a cuvintelor. Prin exerciții de imaginație și jocuri de improvizație, cursul urmarește dezvoltarea atenției la cote maxime. Asta pentru ca personaje ca James Bond ori Sherlock Holmes să nu ți se mai pară ca “în filme”.

Vei invața când să asculți și când să vorbești, ceea ce este o adevarată artă și binecuvântare. Vei conștientiza și învața să controlezi respirația și fluxul de aer utilizat în vorbire.

Tehnicile de actorie pot fi transferate în viața profesională și socială, fără să apară senzația de “personaj” care joacă un rol. Scopul este acela de a fi cea mai bună variantă a fiecaruia, cu un maxim de încredere, folosind imaginația și creativitatea. De asemenea, experiențele personale pot fi transpuse pe scenă. Vei invața cum să dai viață unui personaj și să il scoți din anonimat.

Prin intermediul cursurilor de actorie pe care vi le propunem vă veți juca. Chiar foarte mult. Asta pentru că prin joc se invață cel mai bine meseria de actor. De ce prin joc? Pentru că prin joc este înțeleasă cel mai bine nevoia de reguli, de a te apleca asupra relațiilor dintre oameni și de a intra în pielea altcuiva. Și să te simți și bine până la identificare. Pentru mai multe informații puteți apela numărul de telefon 0722/232.457.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post

Călărași/ Două unități de învățământ se află în Scenariul 3Călărași/ Două unități de învățământ se află în Scenariul 3

Inspectoratul Școlar Județean Călărași monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel județean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din județ. Prin urmare, ieri, 12

19 localități din județul Călărași au o rată a incidenței cumulative COVID-19 la 1000 de locuitori peste 1,519 localități din județul Călărași au o rată a incidenței cumulative COVID-19 la 1000 de locuitori peste 1,5

Ieri, 11 noiembrie 2020, în județul Călărași, situația epidemiologică privind infecția cu Coronavirus COVID-19, este următoarea: – 2543 cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19 de la începutul epidemiei (61 cazuri înregistrate